"
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Εταιρεία

Η εταιρεία μας ξεκίνησε από το 1995 να δραστηριοποιείται στο χώρο της θέρμανσης και του κλιματισμού. Από τότε μέχρι και σήμερα, παραμένουμε πιστοί στις βασικές μας αρχές που σχετίζονται με την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων μας, τον σεβασμό και την εξυπηρέτηση προς τους πελάτες μας, και την αμοιβαία εμπιστοσύνη.
 
Με τον τρόπο αυτόν, είμαστε σε θέση:
  • να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες με γνώμονα πάντα το συμφέρον των πελατών μας,
  • να προσφέρουμε μοναδικά προϊόντα υψηλής ποιότητας
  • και να καλλιεργούμε σχέσεις ζωής με τους πελάτες μας, προσδίδοντας ξεχωριστή αξία σε κάθε μας συνεργασία.
Η εμπειρία και η συνέπειά μας, μας έχουν αναδείξει σε αξιόπιστο συνεργάτη μεγάλων Brand name του χώρου της θέρμανσης και του κλιματισμού όπως πχ Daikin, Buderus, Calpak κ.α.
 
Παράλληλα δραστηριοποιούμαστε και στο χώρο του Φυσικού Αερίου, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες, αναλαμβάνοντας από την αρχική σας αίτηση και την μελέτη, μέχρι την τελική εγκατάσταση και την συντήρηση της.
 
Πρωταρχικός μας στόχος είναι η σωστή και λεπτομερείς ενημέρωση σας, για όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που παρέχουμε, και εν συνεχεία, μέσα από ένα εύρος ποιοτικών και ολοκληρωμένων λύσεων, η επιλογή της καταλληλότερης για εσάς αισθητικά αλλά και οικονομικά.
 
Από το 2011 είμαστε και επίσημα αντιπρόσωποι BLUE DEALER .
 
Από το 2012, έχοντας άδεια Ενεργειακού Επιθεωρητή, παρέχουμε Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης αναβάθμισης κτιρίων.
 
Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2102615999 και 6942468639 ή επισκεφτείτε μας στην οδό Πολυτέκνων 75 στο Ίλιον, και εμείς είμαστε στη διάθεση σας ώστε να σας παρέχουμε άμεσα μια προσφορά για την εγκατάσταση που επιθυμείτε.